My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 17 October 2013

Nuffnang : Travelor Bloggers Contest

Assalammualaikum..


Alamak kecil sangat printscreen page ni.. Apa pun nak habaq kat you all yang Nuffnang ada buat contest..Hadiahnya..Wow hadiahnya amat menarik, dapat pergi melancong kot.. Erin pun belum decide nak joint or not..Eh, you all pun mesti dapat email ni jugak kan..??

Nah.. Meh meh baca.. Erin kasi zoom punya.. Hehehe...You all nak joint tak?? Tapi tarikh akhir contest ni tak dinyatakan pula.. Ish...!!


5 comments:

Cik Mun said...

wahhh..

TelingaBulat said...

nk join jugak laa ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

menarik tu erin.. aiza tengah fikir nak join ke tak.. hihi..

puteri airyn said...

Syarat-syaratmya macam mudah je kan.. Tulis entri kenapa kita mahu ke tempat pelancongan tersebut...

Tetamu Istimewa said...

Wah, kak erin dah pasang iklan ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers