My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 13 October 2013

segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013

Assalammualaikum..

Hai.. Erin nak sertai segmen Ayu Insyirah ni lah.. Lagipun syarat-syaratnya mudah saja.. Kalau nak joint sempat lagi ni sebab tarikh tutup pada 18/10/2013 jam 10 malam.. Jom joint segmen ni.. Just klik SINI untuk sertai..

P/S : Kalau klik kat picture tu pun boleh terus ke link blog AYU INSYIRAH

3 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza dari segmen yang sama.. selamat bersegmen dan semoga berjaya erin.. :D

puteri airyn said...

Thanks Aiza.. :-) Semoga Aiza pun berjaya juga..

AyuInsYiraH said...

terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers