My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 7 September 2013

Jelajahku Ke Karnival Buku Kedah 2013

Assalammualaikum..

Sory lambat Erin nak tulis atau publish tentang program  yang telah dianjurkan oleh Perpustakaan Awam Negeri Kedah.. Selama 7 hari program ini diadakan iaitu 1 September hingga 7 September 2013..KARNIVAL BUKU KEDAH 2013.. Pelbagai acara diadakan.. Beberapa kali juga Erin ulang datang ke Karnival ni.. Tak beli apa pun, cuma lihat-lihat saja..Jom view gambar-gambar yang telah Erin snap ni..








Wah.. buku-buku ITBM discoun sampai 30%.. Kalau Cikgu Helmi datang ke Karnival ni, sure dia akan borang buku-buku ni.. Hehe..Cikgu Helmi ni rakan blogger Erin yang aktif dalam bidang penulisan..

Itu sahaja al kisahnya tentang Karnival Buku Kedah 2013.. Thanks for reading and your comment..

8 comments:

akmaL said...

bestnye ada karnival buku macam ni..boleh tambahkan lagi minat org supaya membaca kan :)

Norhasniza Khalid said...

mama suka sangat kalau dapat pergi pesta begini.... best tengok buku banyak-banyak ni...

mirza syazwina said...

ada discount tu,seronok tengok buku bebanyak ni

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun suka borong buku juga.. tapi novel aiza kurang sikit.. selalu aiza borong buku motivasi..

Kin Naz said...

saya suka borong buku dekat karnival buku.

PeRdU cINta said...

Bank ilmu adalah buku..jadi bacalah seberapa bahan ilmiah ini.. :)

Tetamu Istimewa said...

Terima kasih Kak. Malaulah bila nama disebut.

Macam tahu sajakan, saya ni peminat buku ITBM. Sudah pasti kalau saya dapat pergi saya akan borong mana yang ada. Sekarang ni pun dah tulis senarai buku ITBM yang baru. Tapi tak sempat nak beli lagi. Cari di UTC Kedah hari tu, tak ada semua. Memang ITBM selalu bagi 30 %. Untunglah. Sebagai penulis ITBM masa PBAKL saya boleh dapat 50%.

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wah wah..bestnyer.....
Akak suka semua buku...aci tak? Bilalah daku dapat memborong buku..huuhuu...

Erin tak borong ker buku kat sana?

x0x0 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers