My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 1 September 2013

KeTiKa Di AwaL DaN Di AkHir UsiA KiTa

Assalammualaikum..

Jom sama-sama baca ni..Semoga ia memberi manfaat kepada kita semua..InsyaAllah..


Entri yang simple tapi penuh ikhtibar.. Sebenarnya no idea tu write anything for tonight.. Hehe.. So, just publish je apa yang ada dalam simpanan pendrive Erin.. Sumbernya, seperti sedia maklum.. dari Facebook lah..Tapi tak ingat link facebook tu..Sekian.. Sharing is caring.. Not sharing is loving.. Hehe.. Tapi loving jugaklah sebab you all rajin komen..tu sayang tu.. @_^

1 comment:

Tetamu Istimewa said...

Peringatan yang baik untuk kita hayati. Moga ada sedikit kesedaran untuk lebih baik dan bersedia ke arah itu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers