My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 6 September 2013

My Audience 30 August - 6 sept 2013

Assalammualaikum..

Hai you all.. Tak tidur lagi ek??
Nak tanya ni.. You all pernah check dan view page ni tak? Alah sama sewaktu dengan pageview..Alang-alang tengok pageview, tengoklah sama page audience ni kan..
Jap tau, nak publish Erin punya audience sepanjang minggu ni.. 

Nah ai..Bukan setakat Malaysia je yang view blog Erin ni.. sampai negara lain pun ada.. Yang Japan tu Erin taulah siapa dia..mesti adik Akmal.. Yang lain tu tak tahu..yang US tu view sampai 210..France plak 27, Russia 16..Siapakah mereka ni?? Depa dok view page Erin ni..Depa faham ka bahasa melayu?? Erin assume rakyat Malaysia yang study or kerja kat sana kot.. Tak kan mat saleh nak baca dan view page Erin ni kan.. Apa pun thanks lah kepada you all yang banyak support page Erin ni..Untuk makluman you all, blog puteriairyn ni tak ada bloglist..yang dekat side bar tu lah bloglist Erin.. Siapa rajin komen, naiklah wajah-wajah kat side bar tu..So, adilkan..?? :-)

7 comments:

Aminin said...

Korea je belum masuk blog Am...hehehe
kena maen keyword "korean" lew pasnis

S.K.A said...

jrg sy cek smua 2 =) tp kalau kena dgn keyword, mmg adalh negara2 terjah blog kita..wlaupn diorang xfaham bm

Tetamu Istimewa said...

Tahniah la. Perkembangan yang baik.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pernah buka.. tapi tak ambil peduli sangat.. hehe.. aiza rasa ramai juga silent reader/stalker di blog erin ni..

pha is said...

jarang check yg tu.. nnti nk pi check.. heheh

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Akak pun jarang buka..boleh kata tak buka langsung...adoii...
apapun...Alhamdulillah...semoga blog kita memberi manfaat pada orang lain...kan...

x0x0 ^_^

Sam Banjamin said...

sy yg duk du barbados ni apsal tak de? musykhil ni.. mungkin konspirasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers