My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 10 July 2013

AVON

Assalammualaikum..

Haai semua.. Aik..Tajuk AVON..??

 Erin dok belek-belek lah katalog nih..

 Teruja plak tengok lipstick and Mascara tu kan..Murah-murah jer nih..

 Wow ada eye liner paten baru..Hehe.. Murah..Kena try nih..

 Bau Vanilla..Erin paling suka..Sweet jer baunya..

 Haa?? Mana-mana 2 item dapat harga RM9.90..Nak,nak,nak...

Ni pun sama mana-mana 2 untuk RM14.90..Wow..!!

So, Jom ke butik AVON..Ni promosi untuk raya tau.. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers