My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 21 July 2013

PoSSing Di TePi LauT

Hehe.. ni dah tak da keja sangat dah ni dok edit picture..Lalu di uploadkan ke blog..Ops..Jangan lihat kat model tu.. Acece.. Lihat je view pemandangan..Erin memang lah suka possing macam ni..Kalau nampak tempat tu cantik skit je.. sure nak jadi model tetiba.. Orang cakap tak elok sangat upload picture kita kat internet ni.. Nanti ada yang buat super impose.. Baru padan.. Tapi picture ni dah di edit.. rasanya tak pe kot..

 Picture ni semuanya snap masa Erin dan Family pergi bercuti di Pangkor Island pada Bulan Mac yang lalu..

8 comments:

Mizz Aiza said...

comelnya.. seronok dapat bercuti bersama family..

puteri airyn said...

Family Erin memang suka bercuti di tempat yang ada pantai dan laut..Sebab pemandangan situ tenang je..

Aida Ismail said...

Wahh seronoknya. Saya pun pernah ke Pangkor. ^^

puteri airyn said...

Cantikkan pangkor..

Norhasniza Khalid said...

wah!! seronoknya, teringin nak ke sana, planning nak ke sana hujung tahun ni, tengah dok menyurvey chalet..

puteri airyn said...

Boleh booking challet online.. Mudah dan senang.. :-) Tempat cantik boleh buat macam2 aktiviti air.. paling best try naik banana boat..

Nory Zoulkefle said...

cantik pemandangan macam model dia jugakk..hehehe..
nory tak pernah sampai pangkor lagi...teringin juga nak pergi..

puteri airyn said...

Erin suggest kan Nory pergi Pangkor Island.. memang best.. Kalau pi sana jgn lupa sewa kreta.. sebab boleh round pulau dengan mudah.. kereta kat sana kebanyakan manual..tu lah leceh skit..Huhu..Harga sebuah kereta RM80 je utk 1 hari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers