My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 26 August 2013

Lagi Kes Buang Bayi Tak Cukup Bulan

Assalammualaikum..

Sekarang ni berleluasa kes buang bayi di merata-rata tempat..
Baru-baru ni Erin dan keluarga telah dikejutkan dengan kehadiran seekor bayi yang telah ditinggalkan di hadapan rumah dengan keadaan masih dipenuhi darah..
Tetapi malangnya..Bayi itu telah meninggal dunia akibat lahir tidak cukup bulan.. Kesian..
Ngeri tak?? Ngeri kan..?

Sebenarnya inilah baby kucing yang dilahirkan tidak cukup bulan..Tak dapat diselamatkan..Dah cukup sifat ni..Cuma tak cukup bulan.. Ibu bapa bayi ni masih belum dikenal pasti..


Sekian..TQ sudi baca dan lihat..

15 comments:

Cik YuYu said...

alolo kesiannye ... ingat bayi manusia tadi ... tp bayi kucing pun ttp kesian jgk ... :(

Nur Azwa Edora said...

yA aLLAH KEJAMNYA!! :'( dia igt anak kucing ke anak patung main campak2 buang macam tu ? tak berhati perut lagsung .. masa sedap tak igt,, !! :'(

akmaL said...

igtkan anak org td..rupe2 kucing..tp still xsanggup nk tgk >.<

puteri airyn said...

Nor Azwa Edora..tu memang baby kucing pun.. hehehe..

SecretOfShaila said...

subhanallah...sedihnya tgk...=(

Norhasniza Khalid said...

terkezut mama... tu lah... tengok bentuk macam bukan manusia.. hihi

Norcahaya Lee said...

kesian nya.

puteri airyn said...

Memang kesian..Tapi tak tahu..kucing mana punya janin ni..lepas bersalin terus menghilangkan diri..

krole said...

terkejut baca tajuk entri ni wak...rupenya anak kucing...

puteri airyn said...

Kasi suspen skit..Hahaha..Sebab tu kena baca isinya dan perhatikan betul-betul gambar tu..

Tetamu Istimewa said...

Siapalah ibu bapanya ya?

S.K.A said...

hu3..igtkn bayi manusia td..terkejut la juga tgok gmbar 2 =)

Tinta Lana said...

Salam.

LOL, azwa tak baca betul2,hehehe

Gambar ni silap hari, org bleh eksploitasi,hehehe

puteri airyn said...

wsalam Lana.. Hehe.. masa mula-mula tu hairan jugak.. tak pernah jumpa janin macam ni.. Tapi memang sah nampak bukan macam anak orang.. rupa bentuk pun lain..hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kasihannya.. hehe.. mula2 baca tadi ingatkan betul anak manusia.. rupa2nya anak kucing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers