My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 27 August 2013

Kenapa Ko Kalerkan Anak Ayam Tuuu?

Assalammualaikum

Aish unik bangat sih colour anak-anak ayam ni..Merah ado, pink pun ado..Kuning ado..biru pun adoo..
Haaa..Boleh mendatangkan selera tak?? Hehehe..Picture ni Erin jumpa kat google..
Sebenarnya bukan ketandusan idea untuk menulis.. Bahan untuk menulis di blog ni sebenarnya banyak terlampau..
Tetapi..Mood Erin untuk menulis..tetiba ke laut pulak.. (ke laut tu.. maknanya..mood sedang down lah tuu..)
Then just blogwalking baca hasil tulisan you all..You all pun janganlah segan/ malas menulis yer.. Erin suka baca tau..
Ye lah..Kadang-kadang apa yang Erin tak tahu.. you all yang tahu.. dan apa yang you all tak tahu.. Erin tahu..
So, kita sharing sharing lah yer..Omputeh kecek sharing is caring.. Not sharing come loving.. haha..bahaya gituu kan..



Kalau mak ayam tengok anak dia di colourkan jadi macam ni...Apa dia nak kata yer?? Agak-agak dia geleng kepala je kot.. Apa nak jadilah dengan anak-anak aku ni..Dah hilang segala keasliannya..

Sekian..Thank you for reading my entri..Kalau rajin komenlah sekali ye.. Haha..Kan sharing is caring..

6 comments:

Tetamu Istimewa said...

Dulu teringin juga nak bela ayam ni. Tapi, bila dah besar ayam tu akan hilang warnanya dan kembali kepada asal.

Norhasniza Khalid said...

cantiknya... geram pulak tengok.... nak bela taik dia busuk lah.. hihi

PeRdU cINta said...

colourful..hehehe..macam pelangi la pulak ye..maknya mesti sedih keliru cari anaknya..kesian la hai..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel je ayam2 tu.. warna-warni baru ceria.. hehe.. :D

puteri airyn said...

Ceria -menceria gituu.. macam hidup kita juga kan.. penuh warna-warni.. simbolik anak ayam tu..

Kirani Mia said...

hahahaa..penim kepala la mak ayam tu..sama cam budak2 zmn skrg laa, mcm2 kaler rambut adooo haa..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers