My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 30 August 2013

Wajah Serius Tapi Klakar

Assalammualaikum..

Sebenarnya.. seriously Erin suka baca entri kat blog ni http://www.blogbeginsatforty.com
Uncle ni tulisannya simple.. Tapi cukup kelakar bagi Erin.. Wajah dia serius saja.. Tapi mampu bagi orang lain tersenyum dan ketawa dengan entri-entrinya yang bersahaja..Jika ada entri baru uncle ni tulis..Sure Erin akan view page dia.. Dan Erin sangat suka baca..sebab.. dari gambar yang dia publish pun Erin dah rasa klakar..Tambah pula dia tulis kat bawah setiap gambar tu.. Kadang-kadang gelak sampai guling-guling..Tahniah kepada uncle ni sebab berjaya mencuit hati blogger-blogger yang singgah di blognya.. Happy Blogging Uncle..Blog Begins At Forty..Terbaik!!!! I like it..!!


7 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihihihi...

sha (chirp chirp) said...

huhuhu, bole la nak usha nnti :)

puteri airyn said...

Usha-usah nanti.. hehe.. boleh menghiburkan hati..

Nory Zoulkefle said...

hahaha...yang tengah2 muka takde perasaan je..hehe

S.K.A said...

he3 pakcik ni unik bg sy =)stiap entri pasti ada gmbar dia yg serius..mmg cool sgt..nk2 tgok video yg dia bt..hu3

Cik Mun said...

okey..mun nak terjah jap lagi..

Tetamu Istimewa said...

Memang mengundang pelbagai pertanyaan. Luaran tidak mencerminkan segala isi dalaman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers