My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 29 August 2013

CaRTa HaTi PuTeRi AiRyN BLoG's

Assalammualaikum..

Senarai Carta HAti Puteriairyn Blog's

Ni lah carta hati blog puteriairyn.. Paling rajin komen ialah Norhasniza Khalid.. atau dikenali sebagai Mama..Yang kedua Tetamu Istimewa yang Erin panggil Cikgu Helmi.. Yang Ketiga ialah Aida.. Tapi kenapa Aida macam menyepi ye sekarang ni.. May be sibuk dengan study kot.. Yang keempat ialah Mizz Aiza atau Aiza..Thank you so much!! Kepada yang lain yang sentiasa komen blog Erin walaupun tidak tersenarai dalam carta hati blog ni.. Terima kasih juga Erin ucapkan.. Kalau you all selalu komen dan bertukar-tukar pendapat.. mesti akan naik kat carta hati tu..Erin ingat nak tambah senarai carta hati tu.. tapi.. limitnya 5 orang sahaja.. Dah try edit..Tetapi tak menjadi pun..

11 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

tahniah kpd semua.. ;)

Tetamu Istimewa said...

Rasanya boleh tambah lagi. Kalau tak boleh, cuba tukar yang macam saya punya.

Oh, terima kasih Kak Erin.

Norhasniza Khalid said...

boleh tambah tu erin, nak 30 pun boleh.. hihi,
mama no 1 ye, kaki komen lah mama ni, segan pulak rasanya.. hihihi

akmaL said...

nampaknye kena lagi selalu stalk blog kak erin ni nak bg naik carta..hehee :D

Cik Mun said...

hehehe..kena slalu komen la ni ek..

Cik YuYu said...

ala nak masuk carta jugak ... hihi

Eiqa Almond said...

Mama mmg rajin comment2x..
Sama macam Kak Aiza :)

Tp eiqa x kenal yg kak Aida tuu, ehehee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun ada juga ke erin.. hehe..

puteri airyn said...

Aiza.. Mestilah ada.. Aiza kan selalu komen entri Erin..Sangat menghargai.. Terima kasih juga kepada blogger-blogger yang menyinggah dan komen entri Erin.. Walaupun tak banyak dan belum naik carta hati..Kalau rajin komen akan naiklah kat carta hati.. Bila dah naik kat carta hati ni.. rasa macam Erin nak bagi anugerah pulak kat blogger-blogger yang rajin komen blog Erin ni..

S.K.A said...

tahniah bt mereka =) mereka mmg rajin pn bw dan komen..aida 2 xthu la mn pergi..dh lama dia mghilang..

puteri airyn said...

Betul tu S.K.A.. Kak Erin tengok blog Aida pun tak update sejak raya hari tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers