My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 28 August 2013

Duit Yang Boleh Dimakan

Assalammualaikum

Wah banyaknya duit.. Ye ke ni duit.. Cuba perhatikan betul-betul..
Haa.. Kan Erin dah cakap ini bukan duit.. Tapi coklat duit..
Zaman kecik-kecik dulukan pernah makan..
Inilah satu-satunya duit yang boleh dikunyah dan dihadamkan..


 
Nampak macam betul kan bila sekali pandang..Dua kali pandang.. Eh eh.. boleh dimakanlah.. Hehe.. Okaylah.. Dah nama pun membaca sambil bersantai.. So, Erin dah pilih cara Erin tersendiri untuk mewujudkan mood bacaan dikalangan you all.. Kalau tak suka tak apa..Orang cakap tak kenal maka tak cinta.. Dah kenal..Baru tau cinta ke tidak..Thank you for reading my entry..very appriciate it..

1 comment:

Tetamu Istimewa said...

Dah lama tak makan duit ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers