My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 11 November 2014

Apabila Aku DiGemukan!!

Assalammualaikum..

Ya Allah.. Tak boleh bayang bila diri jadi gemuk macam ni..
Hehe.. Ni lah hasil edit melalui phone.. Canggih naa.. So janganlah terpedaya dengan gambar seseorang.. Orang nak juai produk pun boleh edit macam ni.. yang kita pun percayalah percaya.. Rupanya edit bukan main lagi.. Huhu..


5 comments:

Hafiza AizZawa said...

teknologi sekarang mmg mcm2..

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam airyn,
ya Allah
kalola muka iols digemukan sope ini memang tak muat skrin la jawabnya he3

PeRdU cINta said...

Kalau bukan edit pun tetap comel bila montel..hehe..betullah..jangan kita mudah terpedayakan..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Nampak lain terus la...mcm2 app ada skrg kan..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Nampak lain terus la...mcm2 app ada skrg kan..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers