My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 25 November 2014

Holla Cuti Sekolah Datang Lagi !!

Assalammualaikum..

Hai friends.. Hihi.. Tengah buat apa tu?? Cuti-cuti sekolah ni tak bawa anak-anak u all pergi jalan-jalan ke??

Baru-baru ini.. Erin and the family telah ke Perlis.. Alolo.. macam tak pernah perlis pergi ke Negeri Indera Kayangan tu kan.. Kayangan u all..(Saja je nak tekankan perkataan kayangan tu kan??? Hehehe)

Sebenarnya kami hanya mahu ke Wang Kelian dan Wang Krachan saja.. Tetapi singgah jugak lah ke Ladang Ostrich.. Best pergi jalan-jalan ni..Jom tengok gambar-gambar percutian Erin dan family.. Sebagai menjamu mata..


Ni my aunties bergambar bersama ostrich.. Alolo tomey nya..


Hai Ostrich.. I come to see you...!!


Haa.. Tu dia postor Ladang Ostrich..


Kat Ladang Ostrich ni ada ATV juga tau.. 15 minit dengan kadar bayaran RM20..Kalau 30 minit RM35 kot.. Best naik ni kelakar gileers...

2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam airyn,
uwaaaaaaaaaaaa
iols baru ja nak cancle short trip p perlis weekend ni
tetiba ada entry ini
nak kena un-cancel balik pulop he3

puteri airyn said...

Memang best jalan-jalan ke Perlis.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers