My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 26 November 2014

Apa Kata Masha???

Assalammualaikum..

Holaa.. Hai you all.. Apa Khabar?? Diharap sentiasa sihat sejahtera yer..

Tak ada apa pun yang Erin nak sembang kat sini.. Yang penting sekarang Erin teruja sangat dengan watak kartun ni.. MASHA AND THE BEAR.. So cute.. Rasa macam nak cubit-cubit pipi Masha yang kiut miut tu kan..Jom tengok gambar-gambar Masha yang Erin telah cilok dari Encik Google..


Masha : Jomlah kawan-kawan menonton TV dengan I.. Hihi..


Masha : Cekelat ni untuk you all.. Tapi tak boleh makan banyak-banyak.. Nanti rosak gigi yer..


Masha : Comel tak Masha selfie..?


Masha :Haaa... Rasberry.. Nyum Nyum..!!


Masha : Hmm.. Berangan nak jadi Cuties and The Bear kejap yer..Hihi


Masha : Wow.. So Sweet.. Yeah..!!


Masha : Posto posto .. I'm Cik Polis..!!


Masha : Jom kita melukis.. Yeah..!! ^_@

2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam airyn,
waaaaaaaaaaa nomeinya katun ni
nak kena cari ni
my fayyadh mesti suka he3

puteri airyn said...

Wsalam sha..nanti cari kartun Masha and the bear kat youtube.. :) Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di blog puteriairyn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers