My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 21 September 2013

Redang Island : Daya Tarikan Teserlah

Assalammualaikum

Yeah.. jom tengok ikan dan berenang bersama ikan-ikan ini..
First time dapat berenang secara live dengan ikan-ikan ni, jiwa Erin sangat teruja..
Mahunya tak teruja.. Banyak kot ikan-ikan ni..Wow ikan belang-belang..
Tak boleh makan ikan ni.. Boleh berenang bersama-sama sahaja..
Meaw,meaw..Hai ikan.. Puteri Duyung datang ni..Sambil Erin lambai tangan kat ikan-ikan tu..

Wah... Manyak ikan..Jinak-jinak gituuu... Nak tangkap seekor bawa pulang..Boleh??

Aahh..Bolat-bolat mata ko ikan.. Kalah mata eden ni haaa..

Wow aksi Cik Mail bagi makan ikan.. Menakjubkan..!!

Mak ai.. Besarnya ikan ni..cantik ar coraknya.. Macam corak baju kurung Erin je.. Hehe

Meaw, meaw, meaw.. Ikan mailah makan roti, sedap tau..!!


Inilah daya tarikan yang ada di Redang Island
Ikan banyak ooo.. Sampai gigit tangan.. Gigit-gigit manja aje.. Hehe
Bagi makan ikan macam bagi makan kucing saja..
Semua ikan ni jinak-jinak tau..Baik-baik belaka
Ada macam-macam colour..Cantik-cantik sangat colournya meriah gituuu..
Snokeling terbaik di Redang Island

Jurufoto : Encik Ismail JKR KS/PT

8 comments:

Aku Penghibur said...

wahhhh cantiknye... boleh bg ikan mkn... ini jd nk pegi nie

Lieya Von Jay said...

cantik lah ikan ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tenang je jiwa bila tengok ikan yang bewarna-warni tu.. :D

Norhasniza Khalid said...

ala.. cutenya, mama tangkap, mama cium2 dia.. hihi

SecretOfShaila said...

pulau redang antara pulau yang tercantik...bestnya tgk ikan2 tuu..^^

Tinta Lana said...

Salam.

Kak erin..best gilarrr,hahaha

Akak buat snorkeling la ni ya? Ke diving?

Saya pernah sekali je kak buat snorkeling..tapi kat PD lah.. org bot tu bawak kat tmpt yg penuh terumbu karang. Memang best..bila tgk bawah laut..rasa mcm kat dunia lain kan? ^_^

Tetamu Istimewa said...

Seronoknya Kak Erin, siap boleh ambil gambar lagi. Satu kenangan yang indah.

krole said...

wah bestnye erin...seriusly...jeles yang teramat bla tngok gambaq tu huhuhu~ uissshhh bestnyeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers