My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 28 July 2013

SoS TiMuN AyaM

Assalammualaikum..

Tu dia tajuk masakan.. Haha.. Tak bleh blaa...dan blaaaa blaaa blaaa....

Sos Timun Ayam..Hang bagi nama apa ni cik Erin oi...Dengar nama pun hangpa mesti tak bleh nak imagine lagi kan.. Erin dah habaq.. Erin suka masak makanan yang simple, sedap lagi berkhasiat dan lagi tak membazir (Bahasa yang rosak telah ku gunakan..uwaaa...)

Mai cini nak upload picture nyer..

Ooooo...Inilah Sos Timun Ayam Nyer...Nampak sedap tak ?? (Angkat kening)
Sebab apa Erin  kata tak membazir..So, Sila rujuk picture di bawah ni..(Sos peket yang kita selalu dapat dari KFC atau Mc Donal's)
Maka.. Erin mempersembahkan cara-cara memasaknya.. Sila rujuk semua gambar di atas.. Hehe.. Malas nak explain..^_@

TQ for reading.. Dan selamat mencuba..Cuba jangan tak cuba.. Sapa tak cuba.. rugi tau..Sebab ia simple, sedap dan selera.. kiranya pakej 3 S.. hehe

2 comments:

S.K.A said...

hu3..sy xsuka timun..nmpaknya mkan ayam jelh =)

Aida Ismail said...

First time nampak timun dimasak camni. Hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers