My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 19 February 2014

Bukan Senang Nak Ada Ramai Followers ni?

Assalammualaikum..

Hai you all.. Mood nak tulis entri tanpa gambar terdetik hati Erin.. Cewah.. Mengada nak tulis ayat kononnya puitis.. Hehehe..

Sebenarnya Erin ni suka blogwalking.. Bestlah baca blog-blog korang.. Tapi Erin suka baca blog yang tulis ayat full.. shortform-shortform tak main yek?? Eeeuuu..Tak suka baca.. So, kesimpulannya you all tulislah ayat bagi full..I like it..Hehehe..

Sambil menerjah dari satu blog ke satu blog..Erin ni suka tengok kat bahagian follower sesuatu blog tu.. Kalau blog tu ramai followersnya..Pasti blog tu best kan.. Betul tak ni??

Ada juga blog yang Erin terjah.. Tengok-tengok followers blog-blog tu ada dalam belas-belas orang je.. Yang paling sedih.. ada yang dah lama berblog..Tetapi hanya ada 4 orang followers je.. Nak buat macam mana dah orang tak mau follow blog you all kan.. Tak tahulah apa sebabnya.. Mungkin you all jarang blogwalking kot.. Erin pun tak pasti.. 

Blog Erin dulu pun just ada 27 orang je followers...Sedih kot baq hiang..(Tu dia keluaq semua bahasa utaqa kan..Hehehe).. Pastu Erin try follow blog-blog blogger lain.. pastu tinggalkan komen dan selalu tulis kat shoulbox.. Alhamdulillah followers ku ada 269 orang.. Yeepee..Walaupun tak ramai sangat.. Tapi tetap happy dan bersyukur.. Hehehe.. 

Thanks tau you all yang sudi folllow blog Erin..Sayang you all.. Yang selalu tinggalkan komen lagi I sayang tau..Bertambah-tambah.. Cuma.. Erin belum ada rezeki nak bagi kat you all hadiah.. Huhuhu.. Harap you all terus memeriahkan blog puteriairyn ni yer.. Sekarang ni Erin jarang nak tulis entri.. Bukan apa.. Cuma sekarang ni balik kerja cepat letih.. Erin just online facebook je.

Eeeerrrrr.. Itu je nak cerita kat entri ni.. InsyaAllah ada masa lapang..Erin update lagi entri..Kalau boleh Erin nak buat entry yang ilmiah sikit untuk dikongsikan dengan you all..Okay setakat ini sahaja.. ^_^


Ceh..poyos je Erin ni cakap entri ni tak ada gambar.. 
Last-last letak jugak gambar sendiri kan kan.. hehehe

11 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

Saya pun br nk start blogwalking..msh bru dlm blog2 ni

Fizalinolie said...

Akak kalau part Blogwalking ni slow sikit tambah2 bila line slow. Memang tak dapat nak blogwalking ataupun komen. Blog erin lama jugak akak tak singgah sini.

mirza syazwina said...

tiba2 ingat balik masa mula2 berblog dulu,
pulun cari follower:')

no more love u in my life said...

hana ada buat segmen .... kalau sudi meh la join

Niena Reen said...

Kalau inginkan followers memang kita kena usaha sikit. Kena rajin follow blog orang lain juga! :D

ANIM said...

kak memang tak ramai followers erin.kak tak kisah sebenarnya sebab kak akui tak rajin drop komen. tau ajalah kalau BW guna iPad atau hp, dapat baca je..nak komen alahai kecik sangat tulisan..takut berterabur ayat

PeRdU cINta said...

Sikit sikit lama lama jadi bukit..berkat sabar pasti membuahkan hasil insyaAllah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

hehe.. kelakar ayat erin yang terakhir tu.. mana boleh lupa letak gambar tuan blog..
bagi aiza followers tak penting, yang penting readers.. ramai followers pun, tapi tak ramai yang baca entri yang kita tulis tak bermakna juga..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

p.s: blog aiza dah bertukar url.. jadi entri baru aiza publish selalu tak update di bloglist rakan blogger.. mohon erin untuk tukar url blog aiza di bloglist erin.. terima kasih erin.. url baru--->>> http://www.mizzaiza.com/

Ida Scripters said...

Ida tak kisah pasal follower. Nak follow ramai2 pun bukan dia datang ke blog kita pun.

Tetamu Istimewa said...

Sekarang ni dah 277 followers kak erin. Tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers