My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 20 October 2013

Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Assalammualaikum..

"Aish..Kenapa diorang datang meminang tak bawa cincin ni? 
Habis tu jadi tak aku bertunang hari ni?"



Hanya klik gambar di atas untuk joint segmen Syakira ni..
Tarikh tutup pada 25/10/2013 Jam 9.00 pagi 

19 comments:

Unknown said...

Hai..salam kenal...all the best ye..:D

Unknown said...

Thank you Normiwanie.. :-)

Lieya Von Jay said...

gudluck kak erin ^_^

Scripters said...

selamat bersegmen kak erin

Unknown said...

semoga berjaya erin.. :D

FarahFerraDotCom said...

All the best dear.. =D

Pha Is said...

pha is pun ada join... good luck..

Unknown said...

Good luck..thanks sudi join ya :)

PeRdU cINta said...

selamat bersegmen ye erin :)moga rezeki memihak kepada erin ye..amin..

Unknown said...

gdluck ayrin
all d bez
yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

Unknown said...

Salam.....best of luck dear....kak Ummi singgah... :)

Unknown said...

Hai selamat pagi..senarai peserta dah keluar ya sis :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

Fais-SKA said...

he3..good luck kak =)

Unknown said...

menariknya segmen ni,semoga berjaya ye:)

Unknown said...

Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

Tetamu Istimewa said...

Semoga berjaya Kak Erin. Jadi lah tu. Tunggu....

Kekzamanis said...

Salam Airyn.. Datang jalan2 dari segmen sama.. All the best & Gudluck! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Unknown said...

Perhatian semua, ada pertambahan hadiahlah :) Suka tak? Suka tak? Hehehe :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pertambahan-hadiah.html

Unknown said...

Siapa yang menang tu?? Huhu jom tengok :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer