My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 20 October 2013

Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Assalammualaikum..

"Aish..Kenapa diorang datang meminang tak bawa cincin ni? 
Habis tu jadi tak aku bertunang hari ni?"



Hanya klik gambar di atas untuk joint segmen Syakira ni..
Tarikh tutup pada 25/10/2013 Jam 9.00 pagi 

19 comments:

Norniwanie Nasarudin said...

Hai..salam kenal...all the best ye..:D

puteri airyn said...

Thank you Normiwanie.. :-)

Lieya Von Jay said...

gudluck kak erin ^_^

Ida Syuhada said...

selamat bersegmen kak erin

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya erin.. :D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

All the best dear.. =D

pha is said...

pha is pun ada join... good luck..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Good luck..thanks sudi join ya :)

PeRdU cINta said...

selamat bersegmen ye erin :)moga rezeki memihak kepada erin ye..amin..

Yumida Huda said...

gdluck ayrin
all d bez
yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

Ummi Kami said...

Salam.....best of luck dear....kak Ummi singgah... :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hai selamat pagi..senarai peserta dah keluar ya sis :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

Fais-SKA said...

he3..good luck kak =)

mirza syazwina said...

menariknya segmen ni,semoga berjaya ye:)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

Tetamu Istimewa said...

Semoga berjaya Kak Erin. Jadi lah tu. Tunggu....

Rosmiza Ali said...

Salam Airyn.. Datang jalan2 dari segmen sama.. All the best & Gudluck! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Perhatian semua, ada pertambahan hadiahlah :) Suka tak? Suka tak? Hehehe :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pertambahan-hadiah.html

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Siapa yang menang tu?? Huhu jom tengok :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers