My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 24 October 2013

Penglipur Lara

Assalammualaikum..



Jom layan lagu ni.. Sebenarnya Erin sedang tulis entri sambil layan lagu-lagu di youtube..
Best pulak dengar lagu nyanyian Hazama ni..

10 comments:

Marou Apple Hijau said...

Selalu jugak dengar lagu hazama sambil buat assigment. Done isi tabung nuff

EncikKai Abgdude said...

lagu-lagu nanyian hazama banyak yang best2..
abg suka lagu Relakan Jiwa
╔════════════════════════╗

║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

╚════════════════════════╝

wanariahamiza said...

Lagu ni best sangat. Ada unsur-unsur lagu lama yang dimodenkan.

Ida Syuhada said...

Memang best

Fais-SKA said...

Lagu Hazama mmg best =) suara dia tu mcm Lan je..

Lieya Von Jay said...

saya lagi suka kalo hazama nyanyi lagu yang cintan cintun .. suara dia memang power :)

SecretOfShaila said...

boleh tahanlah lagu dia...sedap...tapi xboleh makan...hihihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

jarang aiza dengar lagu beliau.. tapi betul suara dia memang mantap..

Tetamu Istimewa said...

Mesti layan, sambil tulis entri dengar lagu kan.

Sam Banjamin said...

lagu yg best jugak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers