My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 21 October 2013

Encik Mimpi - Rindukanlah..!!

Assalammualaikum..

Selain kaki novel.. Erin ni kaki radio juga tau.. Kaki makan? Errr...Makan tu lainlah kan.. Hehe
Sekarang ni ada lagu baru dari Encik Mimpi lah..
Erin dengar lagu ni pun melalui Radio Hot FM..Then cari kat youtube..
So, Erin pun nak bermimpi sekejap yer.. Hehe..

Eh you all jom lah hayati lagu yang best ni..
Layanzzzz.....!! Siap ada lirik lagi.. 


Kalau seseorang tu kreatif..Dengan lagu pun dia boleh karang sebuah cerita..
kan kan kan..

14 comments:

wanariahamiza said...

Sedap juga dengar lagu. lama dah tak dengar lagu. Hehe

Za said...

klu dah kreatif tu , senang jer ...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu erin.. dengan lagu pun boleh buat cerita..

adrianna syaz said...

Tak pnh dgr lgu ni..nnti nk cri eh..

Fais-SKA said...

ok =) best la jugak dgar..kuat dgr lagu cintan cintun jgak akak ni eh

Lieya Von Jay said...

lagu ni mmg best kak erin .. saya pon suka!!

PeRdU cINta said...

bila kreatif..erm memang pelbagai keunikan boleh terciptakan erin..hehe..

Aefa Aerisya said...

suke lagu ni~~~ huhuh

Huny eda said...

SAYA PUN SUKA DENGAR LAGU...DONE FOLLOW

mirza syazwina said...

dengar lagu memang boleh buat diri ceria :)

Yumida Huda said...

1st time dgr
bk layan jugak la
yumida isi tabung Nuffnang sini - sunsilk- selamat menabung :)

pha is said...

baru nk cuba dengar.. :)

Tetamu Istimewa said...

Betul tu. Sambil dengar lagu dapat menggerakkan daya imaginasi.

Sam Banjamin said...

sedap lagu.. ye betul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers