My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 23 October 2013

My Heart Will Go On

 Assalammualaikum..

Hai you all.. Did you still remeber this song??  Entahlah.. tetiba terdengar pulak lagu ni dalam MP3 phone Erin.. Layan je lah.. So, teringat pula nak letak liriknya di blog ni..Sejarah kapal yang tenggelam dengan seribu cerita.. Tragis betul kan..Sekarang pun ada kapal mewah macam star cruise.. Teringgin juga nak holiday yang mewah di atas kapal.. Entahlah.. Erin ni macam-macam fikir dan berangan kan.. :-)



Celine Dion – My Heart Will Go On lyrics
 
Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you’re here in my heart
And my heart will go on and on
om
Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we’re gon

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we’ll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you’re here in my heart
And my heart will go on and on

You’re here, there’s nothing I fear
And I know that my heart will go on
We’ll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

7 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza suka juga dengar lagu ni masa sekolah dulu..

TelingaBulat said...

tb ske cite ni kat hbo byk kali main pn smpi da hafal setiap cerita..tp still tgk..n lgu die..wahh mmg terbaik..meremang bulu tiak dengar ;p

puteri airyn said...

Best lagu ni Aiza.. :-)
Amboi TB.. hehe

Fais-SKA said...

sy suka dgar minus-one lagu ni =) syok je..nk2 kalau guna instrument seruling

pha is said...

lagu ni lejen kot.. hehehe

Tetamu Istimewa said...

Sangat luat biasa lagu ni.

Sam Banjamin said...

know what.. sebelum ni dengar je lagu ni... tanpa amik pport sangat soal liriknya.. hari ni baca lirik tu... again... bergenang air mata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers