My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 25 July 2013

KaMu SaJa.. ^_@

Assalammualaikum..


Hanya kamu saja yang mampu membuatku terbang tinggi
Kamu saja yang mampu membuat tidur ku lena
Kamu saja yang mampu membuat mimpiku indah
Kamu saja yang mampu membuat diriku gembira

Aceceh.. nyanyi plak die..Uish.. sedap kot rentak lagu ni.. 
(Ni al kisahnya pagi tadi lah teruja dengan lagu yang diputarkan oleh DJ Hot FM)

Sambil dok pusing-pusing streng tu..Berkumandanglah lagu ni..Akhirnya tau tajuk..
So, sampai je office on je komputer terus search lagunya.. Ooohh Ainan Tasneem punya lagu..


View plak kat youtube.. Oohhh..gini ke video klip nya.. Not bad lah.. sweet love story.. haha..comey eh Ainan dengan spek berbingkai hitam tu ...dah tu pakai plak pendakap gigi..Yang hero not bad handsome jugak..Dalam video klip tu depa dua orang suka dok exchange note..Sebab apa dok tulis kat note tu then change?? Sebab time tu dok kat library.. kan tak boleh cakap.. Masa mula-mula kenal tu.. dok main hendap-hendap and intai-intai time cari buku kat library.. pastu berkawan baik plak..then hari-hari pergi library..dating ler tuuu... Ooohhh sweeeeetttttt...

Okay-okay sudah.. puasa hokeh.. Hehehe..yo lah..

7 comments:

Norhasniza Khalid said...

tak sempat dengar lagi..hihi

puteri airyn said...

rentak lagu best jugak..

FiZah :D said...

peminat ainan ea? kite pun..hehe =)

Cik YuYu said...

suke lagu tu ... dah download dah sbb tpikat ngn laki tu haha :P

Mizz Aiza said...

salam jumaat erin.. best lagu ni.. :D

puteri airyn said...

Fizah - ye kak Erin minat jugak lagu-lagu Ainan.. sedap je rentaknya..

Cik yuyu - video klip yg sweet kan.. hehe..teringat zaman kak Erin study dulu masa kat university.. penah gak macam tu.. haha..pecah rahsia..

Aiza - Salam jumaat juga untuk Aiza..Memang best kan :-)

Aida Ismail said...

Sweet Ainan Tasneem. Comel pulak tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers