My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 12 October 2014

Semakin kata TAK, Semakin Rasa SAYANG

Assalammualaikum..

Hai you all.. Semoga kita memperolehi barakah dari Allah SWT..


Bila kecewa.. Kita rasa sedih sangat.. Kita cuba untuk kuat..Bila kita menyayangi seseorang macam ni lah jadinya.. Cinta itu unik bukan.. Walaupun kita cuba menafikan.. Tetapi kita tak boleh.. Oleh itu janganlah cuba menipu diri kita apabila kita terlalu sayangkan seseorang..

P/S : Jangan lupa baca entri ini juga yer TIPS KETENANGAN HATI

7 comments:

Jie said...

setuju :)

Gee Lion said...

As salam cik puteri,
Salam kenal & selamat berhujung minggu. ~.~

Memang tak boleh tipu diri sendiri bila hati dah mula sayang seseorang. Tapi tak semua orang dlm dunia ni dapat kita miliki. Jadi, seperti mana kita terima bahawa kita mula menyayangi dia, kita juga kena terima untuk lepaskan dia pergi.

Sebab kadang2, rasa sayang itu muncul pada orang yg 'salah'.

Aku Penghibur said...

sangat setuju ^_^ tapi selalu berdoa kepadanya bahawa di jumpa jodoh yang baik dan begitu juga dengan kita

Lieya Von Jay said...

hai kak erin ^_^ sabar ye kak.. InsyaAllah cinta itu pasti ada

PeRdU cINta said...

Betul..lidah mampu menidakkan..namun hati lurus dan telus..

leena othman said...

Salam perkenalan Erin.Memang betul cinta itu sangat hebat sebab Allah yang beri rasa cinta tu..
Sudilah visit my blog banyak info for beauty and health.Hope can add value in your life.Thank you Erin.

http://mizzleenaothman.blogspot.com/

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam erin,
salam perkenalan dari akak yer...
insyaAllah akhirnya nanti erin akan dapat ketenangan...AMIN
jemput singgah & join blog akak yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers