My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 24 February 2014

Video Music - Ta Ra Rum Pun

Assalammualaikum

Hai you all.. Saja je Erin nak share lagu yang rasa macam boleh kita rasa terhibur sikit..Gabungan manusia dengan kartun.. Apa pun memang have fun lah.. Hehe..

9 comments:

Lieya Von Jay said...

lagu kanak2 ni kan kak erin

puteri airyn said...

Lieya..Ye lah.. Lagu kanak-kanak dari filem hindi.. Hehehe..Suka dengar best..

zaza zehra said...

hehe..lagu yg menarik..comel dia ^__^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

best lagu ni erin.. :D

Pha Is said...

rasanya macam pernah tengok filem hindustan ni..

Nory Zoulkefle said...

hee...comelll je...

MIL HASHIM said...

BEAUTIFUL SONG

Tetamu Istimewa said...

Dapat menghiburkan hati yang sedang runsing.

Anonymous said...

WOW just what I was searching for. Came here by searching
for generac power systems

My web site: westinghouse wh7500e reviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers