My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 3 October 2013

Kisahku Pada Malam Itu


11 comments:

TelingaBulat said...

mendalamnya ;( xpenah jumpe lagi TB yg seorang mak xsuke tgk anaknye bahagia..ape2pon allah sentiasa ada dgn kite..berdoalaa..hanya kepadanya kite berserah ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sedih aiza membaca entri erin ini.. bersabarlah wahai hati selagi boleh bersabar.. walau apa pun, dia tetap ibu kandung yang bersusah payah mengandungkan kita selama 9 bulan dan menahan sakit semasa melahirkan.. menjadi kewajipan kita untuk menghormati dia.. kadangkala perkara sebegini memerlukan masa dan pengorbanan untuk pulih.. selalu berdoa agar Allah melembutkan hati mama dan terus memberi ketabahan pada hati kita..

Norhasniza Khalid said...

mana mungkin seorang ibu membenci anak yang lahir dari rahimnya, mana mungkin seorang ibu lupa akan sakit ketika hendak bersalin.. apapun, mama sentiasa doakan erin yang baik-baik, sabarlah erin...

PeRdU cINta said...

berbicara daripada hati ke hati bersamanya..mengapa ianya harus berlaku dan bagaimana untuk ianya diselesaikan..muzakarah..mohon kekuatan daripadaNYA..moga Allah pelihara erin dan kita semua..amin..Allah memberi dan mengambil sesuatu daripada kita pastinya bersebab..mungkin melalui situasi ini mampu membentuk jiwa erin menjadi tabah dan kuat..

puteri airyn said...

Sebenarnya mungkin ada sesuatu yang ada dalam diri Mama yang Erin tak tahu.. Erin akan cuba buat sebaik mungkin.. Erin juga manusia biasa yang tak pernah lari dari membuat kesilapan.. Memang syurga anak dibawah tapak kaki ibu.,. Dan Erin juga tahu Mama dan abah sayang Erin cuma cara mereka yang Erin sukar untuk terima.. Dalam mencari jawapan dan kepastian..Aku juga turut kecundang di tengah jalan.. Buntu memikirkan masalah diri..Kalau boleh ingin ku hapuskan segala lara.. Biar gembira saja yang bertapak dihati ini..

MaWaR RinDu said...

kak erin,, sy doakan kak erin tetap tabah hadapi suma ni.. try selesaikan masalah ni klaw xnak berlarutan..try siasat ap yg sbnarnya bolh buatkan mak kak erin mcm 2.. cubalah hadapi masalah ni dan jgn elak lg.. memg kadang kta prlu masa untuk tnangkan diri, tp smpai bila nak mcam ni kan? all the best kak erin.. and mf law ad trasa hati

diana said...

tak kan la dia benci dan tak nak tengok anak bahagia..pernah tak selami apa sebenarnya masalah ibu tu.mungkin ada sesuatu yang buat dia tertekan sampai bertindak macam tu

puteri airyn said...

terima kasih kepada blogger blogger yang sudi komen entri ni..InsyaAllah Erin akan cuba tabah hadapi dugaan ni..begitulah kita hamba Allah yang sentiasa diuji..

Yumida Huda said...

mungkin ibu ryn tertekan dgn masalah lain kot
and cara utk dia melepaskan tekanan dgn melepaskan segala yg terpendam pd ryn
moga ryn tabah ye

Aku Penghibur said...

sabarlah duhai hati yang sedang gundah gelana.. ibu mana tak sayang anaknya...

mungkin itu teguran dan refleksi secara tak sengaja... mak selalu kata pada akak acik nanti bila kamu jadi mak baru kamu tahu rasanya dan mengapa semua ini di lakukan

Tetamu Istimewa said...

Kak Erin bersabarlah. Barangkali ini salah satu bentuk ujian daripada-Nya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers