My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 13 December 2012

JODOH...!!

Haaa....cakap lagi pasal jodoh..
Hmm..Apa?? Buat don't know je..buat bodo je...Ish..tak boleh, tak boleh..
Usaha kena usaha.. Usaha pulak jangan la sampai tersalah anggap..Kita perempuan, jaga adab beb..(Muslimah gitu..hehe)
DOA itu senjata orang mukmin yang terbaik kan..?? Maka berdoa lah..
Kalau Allah tak makhbul tu.. mau tahu sendiri lah yer..!! Sebab mesti ada something yang tak kena dengan kita..Maka MUHASABAH yang utama.. JANGAN langgar perintah ALLAH..(Al-Maklumlah baru je baca buku berkaitan jodoh..Cewaaaahhh...malu lew i..hehehe)

Apapun dalam hati tetap ada CINTA.. Biar lah selagi belum jumpa jodoh kita tu kita CINTAI ALLAH sepenuh hati.. Sebab CINTA kita yang hakiki adalah kepada ALLAH..

Jangan lew dok sedih-sedih yer duhai hati.. sebab JODOH, REZEKI, AJAL dan MAUT tu telah tertulis..Hanya Allah yang tahu segalanya..(Sedih pulak, sedih pulak..haaaruuuu...!!!)


TeNgOk LeW OwAnG Tu SeNtUH LoVe ^_^

1 comment:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu erin.. aiza pun dah tak fikir sangat walaupun bulan 12 ni cukuplah umur 30tahun.. cuma sejak kebelakangan ini asyik dikecewakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers