My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 12 December 2012

CREPE CREPE CREPE..DOYAN,CHOCO,BERRY

Crepe crepe crepe.. orang cakap sedap.. betul ke ni..tapi kawan 'offfice' ni pun selalu bagi erin rasa crepe ni..wow..!! not bad..tapi erin rasa macam erin tak suka je crepe ni.. siap salah sebut lagi.. nak tahu tak erin sebut apa kat makanan tu.. erin sebut CRAB.. hehehe.. kawan erin pun nak gelak.. What ever lah kan.,. janji bunyi macam nak sama.. Popular sungguh aih makanan tu.. lagi Famous dari selebrity.. kikiki...(Gelak comey) Jap jap erin nak 'upload picture' CREPE tu tau.. Ada macam-macam kaler.. macam mana depa buat eh?? Erin tengok macam susah jugak.. erin tak pandai bab-bab kuih muih ni.. makan tau leeeerrrr... Hmmmm.....


Haaa...!!! Amacam menarik tak?? Mestilah kan kaler nya macam-macam.. tapi isi sama je.. letak CHOCOLATE..tapi erin tak suka sangat.. lagi suka letak STRAWBERRY..ada jugak tanya kawan cara-cara nak buat.. Memang susah aih.. lagi senang order pastu kasi kepingan RM kan kan.. ^_^ K lah setakat itu saja nak crita pasal ke 'Famousan' Crepe ni..Kalau korang rajin, search la google cara-cara nak buat CREPE ni.. buat, buat..jangan tak buat.. ^_6

1 comment:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel juga kalau buat warna warni macam tu kan erin.. betul tu, elok beli je senang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers