My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 24 March 2011

Meaw..Meaw


Meaw..meaw..!! u r so sweet.. i like it..
meaw, meaw ni i jumpak masa p jejalan kt Kampung Sungai Baru taw..
Alah..kampung tu terletak kat jalan nk ke Kuala Perlis..
Comey kan..?? Ekoq dia kembang sesangat..
Masa my family nak makan kat sebuah restoran ni..
Meaw, meaw ni datang..My sister order mee ratna..
Dalam mee tu ada 2, 3 ekor udang..
Then dia kasi sekoq udang kat meaw,meaw tu..
My Dad cakap kat my sister, jgn sentuh meaw,meaw tu dengan tangan
nanti tangan kotor coz meaw,meaw tu tak mandi..
Then bila i kalih kat meaw,meaw tu..
tgk dah tak ada..baru i perasan,
meaw,meaw tu bawak udang tu dan makan jauh skit dari tempat kami..
May be meaw,meaw tu dengar kot apa yang my dad cakap tadi..
Agak2 lah..meaw,meaw tu kecik ati kot..
hehe..apa pun, meaw,meaw tu comey n cerdik.. ;-)

1 comment:

Eizzreen Eranie said...

i suka meaw2 ni..comey kan..kan..???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers