My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 5 February 2014

CNY.. Seharian Bersama Family

Assalammualaikum..

Hai semua.. Baru-baru ni Erin and my family jalan-jalan kat Penang.. Best sangat-sangat..
Bertolak dari kampung Merbau Pulas Kuala Ketil pada pukul 10.30 pagi dan sampai sejam selepas itu.. hehehe.. Kemana kami pergi? Mana lagi Queensbay Mall lah.. Shopping time might be.. hehe..

 Ni kat rumah nenek Erin kat kampung.. cantik tak gazebo tu, Pak su yang buatkan..Selalu petang-petang kami sekeluarga lepak kat sini sambil menikmati juadah petang..


 Ni kereta Mak Cik Erin.. Tumpang bergambar jap yer.. Mak Cik Erin Pensyarah kat Maktab Perguruan..

 Sempat lagi snap picture dari atas jambatan Penang tu yer.. hehe

 Abah cakap takut sesat.. So pasang GPS dari handphonenya.. Hmm..
 
 Ni Erin dan Mama.. Sporting tak Mama.. ?? Hehehe..

 Ni kat kedai cekelat.. STICKY.. Sebab yer cekelat tu.. Harga pun mahai.. Hmm..

 Ni kasut Abah beli kat Erin sebab masa pi tu kasut Erin secara tiba-tiba lekang..
Macam tau tau je nak kasut baru kan kan..

 Ni bukan telephone Erin.. Tapi Adik punya.. Abah beli.. Bertuah punya adik.. hehehe.. Dapat galaxy yer ekau..Pas ni belajar rajin-rajin eh..

 Ha.. Sampai malam kau dok kat Queensbay Mall tu.. Letih lah kaki berjalan dalam tu.. Huhu..

Ni pun picture time mau pulang sudah.. masa balik singgah rumah Mak Lang kat Sg Petani..
Dan sampai rumah around 11.30 malam.. Letih.. terus tidur.. Solat?? Dah buat jamak dah tadi masa kat rumah Mak Lang.. :)


Sekian.. Jalan-jalan dengan family.. Thanks sudi lihat dan baca.. Hehehe

10 comments:

ANIM said...

Erin, cam gambar dgn kawan-kawan aja..
Untungle ayah masih belikan kasut...

puteri airyn said...

Hehe..erin memang nk bayar pada mulanya..tp abah kata nk belanja..hehe..untungla jugak.. :)

PeRdU cINta said...

Meriah..meriah..meriah..bersama keluarga berjalan jalan..mengeratkan silaturahim..

Aku Penghibur said...

Allahuakbar. seronoknya jalan-jalan bersama keluarga ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

mak ieteng said...

kalau tak ilap MET pada tahun 1990, kita boleh berhenti di tengah jambatan pulau pinang untuk mengambil gambar.
Gambar tersebut masih lagi ada simpanan MET. Gambar bersama kawan-kawan.
Tetapi disebabkan ramai sangat orang yang bunuh diri kat situ, maka sekarang ni kita tak boleh lagi berhenti kat tengah-tengah jambatan itu.
Betul tak?. Kalau salah sila betul kan.

Norhasniza Khalid said...

seronoknya... mama rindu pulak saat nak berjalan dengan mak ayah ni..

puteri airyn said...

MET..erin tgk hari tu ada je yg berhenti kat tengah jambatan tu..rasanya skrg dah boleh kot..

mirza syazwina said...

berseri muka kak erin ^_^
bestnya shopping kan kan kan :D

SecretOfShaila said...

Wahhh...bestnya bercuti... (^_^)

Tetamu Istimewa said...

Bila bersama keluarga memang seronok dan bahagia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers