My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 9 February 2014

Dalam Sujudku Berdoa

 Assalammualaikum....
 
Tercipta impian dalam naluri diri ini..
Terciptanya impian dari wujud rasa cinta..
Cinta yang aku dambakan cinta abadi..
Mengasihi aku sepanjang hayatnya..
Menerima aku siapa seadaanya..
Ingin menjaga aku seumur hidupnya..
Dalam sujud istikharah ku sentiasa berdoa..
Jika aku dari tulang rusuk kirinya..
Dekatkanlah aku dengan dirinya..
Agar aku sentiasa rasa aman hidup bersamanya..


Hasil Nukilan : Puteri Airyn

7 comments:

PeRdU cINta said...

InsyaAllah..cuma perlu kesabaran..suatu saat erin pasti mengecapi kebahagiaan itu..amin..

ANIM said...

amin..
moga Allah permudahkan hajatmu, erin

Norhasniza Khalid said...

semoga terlunas semua hajat mu... tabah ye airin

munirah rahman said...

nice.. pandainya karang :)

Bahrain Ramlan said...

semoga diperkenankan doanya

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga Allah memperkenankan doa erin..

Tetamu Istimewa said...

Isi hati seorang wanita ya. Insya-Allah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers