My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 12 March 2014

Antara Dua Kasih & Istikharah Cinta

Assalammualaikum..

)
Tenangnya dengar lagu ni.. Lagu ni Erin nak tuju kepada insan yang telah hadir dalam hidup Erin baru-baru ni..Semoga dia menjadi imam yang terbaik untukku..InsyaAllah..Erin rasa happy sangat.. Syukur kepada Allah SWT.. Alhamdulillah..
)

Ni lagu kedua yang Erin suka akan liriknya.. Bagus tau.. dengar boleh jadi tenang.. ^_@

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tak dapat nak dengar dear... sebabnya... kat office ni kena block...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga erin terus tabah..

Norhasniza Khalid said...

tabah,, mama tengok erin berbunga riang hati sekarang... errmmm.. jumpa mr right dah ke?

SecretOfShaila said...

Be strong dear.. (^_^)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir erin.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. :D

puteri airyn said...

Tq aiza.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers