My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 11 March 2014

Let's Pray For MH370

Assalammualaikum...


Sesungguhnya apa yang berlaku tak tercapai dengan akal kita manusia biasa.. Hanya Allah SWT sahaja yang tahu apa yang berlaku sebenarnya.. Kita semua hanya mampu berdoa dan berikhtiar.. Sungguh sayunya hati mengenangkan nasib penumpang pesawat MH370 dan ahli keluarga mereka yang menanti kepulangan mereka dengan selamat.. Hati Erin juga berdebar dan sedih..

Doa di dalam setiap sujudku kini..

"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim.. Engkau selamatkanlah mereka (Penumpang Pesawat MH370).. Kembalikanlah mereka kepada kami semua.. Kami hamba Mu yang lemah hanya mampu berikhtiar dan berserah kepada kekuasaan Mu.. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui..Segala keajaiban adalah di tangan Mu Ya Allah.. Aamin Ya Rabaalamin.."

6 comments:

Unknown said...

amin.. amin..amin..ya rabb

msredcheesecake said...

semyga mangsa dan keluarga mangsa tabah dgn ujian Allah ni, dan peringatan untuk kita juga

Unknown said...

kita hanya mampu doa je..
doa tu snjata org islam :)

Tetamu Istimewa said...

Sama-samalah kita berdoa dan berharap mereka semua ini selamat.

Unknown said...

jangan pernah berputus asa untuk terus berdoa.. semoga semuanya masih selamat..

cik lisa said...

semoga Allah melindungi mereka, kita teruskan berdoa ye kak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer