My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 15 July 2014

Adoi.. Kenapa ending drama ni macam ni??

Assalammualaikum..


(gambar ni cilok by google..Hehehe)

You all tengok tak drama yang diadaptasikan dari Novel KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN.. Alah yang heronya Tajul Razin dan heroinnya Indah Harlina tu... Huhuu.. Kenapa ending dia macam tu?? Kompius Erin.. Manakah ibu Indah Harlina?? Mengikut cerita di dalam novel ibu kepada Harlina ni kena penjara.. Dan Indah tu koma sehingga dia melahirkan anak.. Bila sedar dari koma dia jumpa ibu dia dan ayahnya telah menceraikan ibu tirinya dan berbaik semula dengan ibu Indah Harlina.. Indah pula simpati dengan nasib kakak tirinya Zawani dan menolong wati untuk buat pembedahan plakstik di muka.. Hmm.. Sekian.. (Rasa tak puas hati ni dengan ending drama tu.. Tapi apa pun.. novel dan drama memang tak sama..)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers