My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 7 October 2014

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Assalammualaikum.. 

Hai you all.. Eh macam lama je kan tak menulis di blog ni..
Nak kata Erin terlalu sibuk sangat tu tak ada lah..
Cuma bila sign in je blogger.com ni..tertiba mood nak menulis jadi hambar..
Now gagahkan diri untuk menulis jugak.. hehehe

So, Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha.. Kepada yang menunaikan ibadah Haji dan korban.. Semoga kalian memperolehi barakah dari Allah SWT..InsyaAllah..Aamin..

1 comment:

SecretOfShaila said...

samelahnkite..beforw log in rase bersemangat sekali bila dah log in..adehhhh..log out balik..😁😁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers