My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 7 October 2014

Stokin Jari kaki

Assalammualaikum..
Hai you all..


Comel tak stokin macam ni.. Hehe.. Hari tu Erin and the geng gi jalan-jalan Alor Setar Mall..
Tengah belek-belek kasut ternampak stokin ni.. Terus grap.. Niatnya nak pakai time tidur malam..
Konon mau jaga kaki lah..Takut kesejukan di malam hari.. Hehehe



3 comments:

IDAH RASHID said...

waaa...unik and comel >.<

PeRdU cINta said...

Comel sangat..

Buddy Generaliuc said...

Comel jugak stokin tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers