My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 9 July 2014

Perasaan

Assalammualaikum you all..

Hari ni Erin rasa macam tak berapa best.. Rasa sedih tetiba..Rasa sayu dan macam-macam perasaan bercampur-baur..Nak identify perasaan yang Erin rasai sekarang pun tak tahu.. Apa pun sabar..Mungkin Erin banyak fikir soal jodoh..yer lah..kan umur dah meningkat.. Lepas tu orang pakat tanya.. Erin jadi sedih.. Dok cakap kat diri La Tahzan.. Tapi last air mata juga yang mengalir.. Erin tahu ini dugaan dan ujian Allah SWT.. Maka Erin kena tabah dan sabar.. Cuma Erin selalu ingat bahawa tiada manusia di dunia ini yang terlepas dari diuji oleh Allah SWT.. Ujian  itu tanda kasih sayang Allah SWT kepada hamba-gamba Nya..

1 comment:

ANIM said...

sabar jelah aryn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers