My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 11 January 2016

Kita Gi Jalan Penang Jer..

Assalammualaikum..
Selamat pagi dan harap you all sentiasa sihat sejahtera..
Erin?? Alhamdulillah sihat..
Hari ni pagi-pagi buta dah ada mood nak tulis entry kat blog ni..hehe
Permulaan bagi tahun 2016 ni ialah Penang..
Best jugak pergi bercuti di tempat yang selalu dah kita pi sejak zaman dahulu kala..

Ni picture masa kat empangan di Hot Bay
Rupanya ada empangan yang cantik kat situ baru ku tahu..


Ni dengan mama masa kat hotel Copthorne..
So far best jugak lah hotel ni..


Pagi tu jalan-jalan tepi pantai sambil snap gambar..
Cantik sangat pemandangan...


Ni masa kat Taman Negara dekat Hot Bay
Setiap kali datang Penang pasti akan ke sini..
Teringin nak p Monkey Beach..
Tapi belum ada peluang lagi..

OK LAH..NAK PI MANDI NAK PI KERJA DAH..
TUNGGU NEXT ENTRY LAGI K..
HAPPY READING..

5 comments:

Mizz Aiza said...

Best nya jalan-jalan..

Farahain ZFA said...

rindu nak lepak penang owh.

puteri airyn said...

Penang terbaik lah.. hehehe...

angel rider said...

Penang memang terbaik tempat nak melancong.. Makanan pun sedap2

Pha Is said...

alang2 dah sampai kat taman negara tu, kna hiking ke pantai kerachut,x pun ke monkey beach.. baru best.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers