My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 21 May 2013

DeMaM


Oh My God..Orang sebut O.M.G jer...
Demam dan still demam..
Bila mau lega ni..Dah berminggu-minggu aku demam ni...
Batuk tu tak yah nak cakap lah.. sampai berdengung dah tekak ni..(Apa punya bahasa daaa..)
Aku ni pelik sikit.. Asal batuk teruk-teruk mula lah pikio bukan-bukan..
Ingat santau lah apa lah..Bila batuk je cepat-cepat baca ayat kursi..
Semoga batuk dan demamku cepat-cepat lah sembuh yer.. Tak tahan dah lagi ni..
Dah la hari sabtu ni nak ke KL kemudian menyusur ke Kuala Pilah..
Hantar adik ke Matrikulasi Negeri Sembilan pada Isnin ni..
Kalau asyik demam dan batuk-batuk macam ni tak best la nak berjalan jauh-jauhkan..
Macam Semak perut pun ada coz bila sakit ni kan.. nak buat kerja apa pun rasa malas dah..
Sabar je lah dengan ujian ini...
Itu je pun yang aku nak cerita kat u all for today..
Macam nak merepek meraban panjang-panjang pun..Nanti u all meluat pulak baca kan kan.. hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers