My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 22 May 2013

Which One Become First??

Degree In Finance
Career In Government Sector
Lap Top With Photo Editing Software
Camera DSLR
Getting Marrige
Master
PHD
Dream Car
Sweet Home
Fardu Haji
Which one yang akan berlaku dalu..huhu..Degree dah, Career pun dah walaupun tak puas hati..
Lap Top dah.. sebab pau abah punya lap top.. Hehe..Siap ada software Print Shop 12 lagi..
Camera DSLR...Hmm.. yang tu penting gak oo sebab nak ambik picture banyak-banyak dan
sebagai aset habuan nak ambil tander time orang lain kahwin..
time aku pulak kahwin nanti sapa pulak nak ambik gambar aku ek??
Get Marrige?? Haa..yang ni pun tak tahu bila.. Tapi kadang-kadang rasa macam dah dekat dah..
Hahaha.. gatai..Ye lah dah umur hampir 30 -an kan kan.. Harus lah yer tak??
Master..After kahwin je lah.. sebab rasa macam nak kahwin dulu baru sambung..
Semoga dapat bakal zauj yang memahami kan..
PHD.. Hmm.. master pun belum attend, dah berangan PHD..hehe
Dreamy Car.. Of couse lah BMW kan.. tapi berapa siri tu aku tak deside lagi..
Hahaha.. Berangan je lebih..
Sweet Home.. Yang ni harus dan wajib dah..Tunggu sah jawatan ni aku akan beli dulu.,.
Biarpun rumah tu kecik bagai.. Nanti ada rezeki lebih aku beli yang lagi besar..
Rumah kalau banyak-banyak pun tak apa..
Aku buat aset pelaburan..
Fardu Haji.. Of couse lah kan..After pergi Haji baru nak pergi Umrah..
Jangan-jangan tahun depan aku akan ke Mekah tunaikan Umrah..
Siapa tahu kan.. Amin...

2 comments:

mrs eyza said...

banyaknya impian erin...semoga setiap satu tu dapat tercapai yea...

Puteri Airyn said...

Hehe..Perancangan tu penting faiz.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers