My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 21 May 2013

Shampoo Terbaik Di Abad Ini

Holaa..Hehe ni lah shampoo terbaik kat alaf ni kot..
Kesian kot dekat singa tu.. Hilang segala kesenian ciptaan Allah terhadap singa tersebut..
Yang kembang jadi kucup terus... Hahaha..
Kalau nak buat iklan pun agak-agak lah..Ni lah iklan yang lucu bangat..
Tapi untuk manusia, kira terbaik lah kot shampoo ni..
Yang rambut macam terkena karan tu boleh lah cuba yer.. 
mana tau.. After u all guna shampoo ni..Rambut u all terus jadi rebonding kan kan..
Adoi lah.. setiap kali tengok picture ni.. Aku nak gelak sampai guling-guling
Wakakakaka Wakakaka...
Cukup-cukup, Istifar banyak-banyak k..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers