My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 7 May 2013

Yang Aku Suka

Aku memang suka menaip.. Bukan saja menaip macam-macam cerita tentang diriku dan sebagainya
Selain tu aku suka benar berhias blog nie..
Paling suka edit HTML sampai naik pening..
kadang-kadang rasa macam nak muntah.. Hehehe..
Kalau di ofis.. aku curi-curi jugak edit my page nie..(Shhh jgn g tau orang lain ye..expecially my boss)
Kat rumah pun sama..after buat kerja rumah..
Aku buka laptop pulak..
Rutin aku dengan my page ni macam wajib pulak kan kan..
Bila aku rasa blog aku tak cantik..
Macam ni lah jadinya.. Huhuhuhu.......Hempuk My Lappy..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers