My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 8 May 2013

Mimpi Khayalan Ku

Asslammualaikum.. 
hohoho.. semalamkan aku bermimpi..
Alahai mimpi ada mak cik-mak cik dan aunty-aunty tanya aku bab kahwin..
Huhuhu.. dalam mimpi tu pun aku jadi stress tiba-tiba..
Alah mimpi je pun..
Tapi yang bestnya aku sempat jawab kat depa tu lagu ni..
Jika kwn kat picture bawah ni realiti.. may be kot aku kan kahwin..hehehe
Tak logik langsungkan..
Ingat cerita FAIRY TALES ke..
Itu pasal lah aku gelarkan diri aku ni PUTERI AIRYN..
Teringin sangat dah nak jadi tuan puteri..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers