My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 4 April 2014

Opocot..!! Terkejut Mak.. Hehehe

Assalammualaikum..

Firstly nak ucap terima kasihlah kat sesiapa yang view blog Erin ni.. Memang terkejut beruk dibuatnya.. nak tahu apa yang buat Erin terkejut sangat-sangat.. Sila rujuk gambarajah kat bawah ni...


Tak pernah dapat ranking setinggi ini.. Adoi lah Erin terharu... Sapa dok view blog Erin sampai jadi macam ni.. Cepat ngaku?? Hehehe.. Apa pun thank you... ^_^

4 comments:

ANIM said...

mesti ada entry hot ni, erin..
btw..congrats..mencanak naik tu

Tetamu Istimewa said...

Ingatkan melatah apalah tadi.

Cuba tengok entri apa yang panas tu.

ikhwan yusuff said...

wah3xxx...thniah..:)

Sally Samsaiman said...

Tgk la entry yg tgh naik.. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers