My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 5 April 2014

Zikir Nabi Yunus

Assalammualaikum..

Apa kabar you all?? Diharapkan sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berada di bawah lindungan Yang Maha Esa...Jom Zikir Nabi Yunus...Tenang je tu.. Tak nak serabut-serabut.. Ingat Allah SWT.. Jiwa terasa suatu kelainan.. SubhanaAllah Maha Suci Allah.. Tuhan Sekelian Alam.. Ya Rahman Ya Rahim.. Pemilik Kecintaan Yang Abadi... Love Allah.. !! Alhamdulillah..


7 comments:

Huny eda said...

thnaks share sis

Yumida Huda said...

nice sharing sis..
bagus utk diamalkan kita

wanariahamiza said...

Salam Kak Erin.Lamanya tak bertandang ke sini. insyaallah selepas ini, ada keizinan masa untuk saya bertandang seperti selalu. :)

Nurhazlin Hussein said...

Nice sharing ! Terima kasih :D

Miza Lee said...

berguna lagi bermanfaat.. thanks! :)

D.Shahril Hakime said...

tq.. bukak je dan dengo zikir ni pun kita dah dapat pahala.... tq berkongsi...

Tetamu Istimewa said...

Terima kasih Kak Erin. Zikir yang sangat menenangkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers