My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 15 June 2014

How Long I Could'n Open My Blog

Assalammualaikum..

So miss you so much.. Lamanya Erin tak menulis di sini.. I got busy.. Eh tak lah.. Sebenarnya ada sedikit mood malas untuk menulis.. Sampailah ke hari ini, baru mood tu datang..

Banyak perkara yang menarik yang Erin nak kongsikan dengan you all.. Tapi itu lah..Disebabkan Erin dah jarang online guna lappy..Sebab tu blog ni berhabuk tanpa dikemaskini dengan cerita terbaru..Ye tak.. Apa pun Erin selalu je online facebook.. You all boleh add Erin di facebook juga..Cari je nama Puteri Airyn then add.. Tunggu Erin approve.. Boleh lah you all tahu aktiviti harian Erin.. Kebanyakkan aktiviti selfie je.. Hak hak hak..

Haa.. Ni lah aktiviti Erin pagi-pagi.. Bila masuk je office.. Selfie dulu.. Sebab nak ambil mood ceria.. bila tengok gambar-gambar sendiri.. Rasa mood ceria tu boleh hadir dalam diri.. Tak percaya? Cuba you all buat.. Selfie je.. tapi jangan la sampai kantoi dengan boss pulak yer.. hehehe..So Far setakat ini je dulu coretan Erin.. Ada mood.. Erin tulis lagi.. Seriously Erin dah jarang blogwalking.. Nanti ada masa Erin g jejalan blog you all k.. Tatata...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers