My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 7 May 2014

Ini Cerita Nilai 3..Jeng Jeng

Assalammualaikum

Hai hai..you alls.. Ini cerita Nila 3 yer.. Dari Semalaman Erin dan family berada di Ulu Bendul.. Setelah bermandi manda, kami semua menyusur ke Nilai 3.. Sebelum ni Erin belum pernah sampai ke Nilai 3.. Wah teruja gitu dengan apa yang ada di sana.. Murah dan sangat murah.. Ada jualan murah karpet, kain pasang, jersi, cadar, langsir dan segala bagai lagi yang dijual di sana.. Yang penting sediakan duit sekucupnya.. Kalau tak nak anda menangis tengok barang-barang di sana yer..


Ni lah pemandangan di Nilai 3.. Cuaca mendung sebab nak hujan


Ni kedai jual barangan yang diperbuat dari kayu jati.. Murah youuuu..Cuma kalau beli perabut tu.. Faham-faham je lah susah mau bawa pulang


 Haish.. Kami berkonvoi ke Nilai 3.. Ramai tak family Erin.. Kami sedara mara semua sepakat.. Bak kata orang sepakat membawa berkat.. Tak gitu..??


 Ini pula kedai jual karpet.. Wow, banyaknya karpet.. Mai mai pilih kaih..Macam-macam warna ada.. Murah-murah saja..Hehehe


Bila tengok baju kain lace ni.. Rasa teringin nak kahwin pulak.. Hehehe.. Calon tak ada lagi ni.. Camno?? Huhuhu...

To Be Continue..

Jangan lupa view entry sebelum ni : Family Gathering Di Ulu Bendul

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

lama dah tak jejak nilai 3 ni...

SecretOfShaila said...

hahaha..insyaallah pasti akan datang jodoh anda..cewahhh...(^_^)

PeRdU cINta said...

Meriah kat nilai 3..cuma kena bijak memilih dan membeli..

Ida Scripters said...

Wah memang berpusu2 lah org datang ke nilai ni dekat2 nak puasa dan raya ni ;)

mak ieteng said...

pening kepala kalau pergi ke tempat macam ni sebab....
tak boleh beli semua yang diingini......
Assalamualaikum puteri...

ANIM said...

sejak duduk utara, tak dapat singgah nilai lagi..

Tinta Lana said...

Salam.

Terlalu luas tempatnya kan kak.. sehari kat sana pun tak habis jalan semua kedai,hehe

SecretOfShaila said...

wahhhh...mesti byk shopping tuuu..☺☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers