My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 15 June 2014

Ekspresikan Wajah Mu

Assalammualaikum.. Hai You all..

Okay di sini Erin nak tunjukkan beberapa eksperi wajah Erin serta dialognya sekali.. Hehehe
(Eh Erin.. Ekau doh tak dok koje ko? )


"Eh, Korang..kalaau I kelepek tudung macam ni.. Cantik tak?"

 "Cuuu Cak.. Terkejut tak? Hehehe.."


 "Oh ye ke.. So you nak bagi tahu I sesuatu ke?"


"Haa.. I buat kerja salah ke? Ops.. Malu.."


 "Ye Cik.. Tolong bagi butiran you supaya I senang nak berurusan nanti.."


 "Haish..Buat kerja tu berfikirlah dulu yer.."


 "I betul-betul berharap dapat dapat buat kerja ni dengan bagus"


"Hey.. I Banyak kerja ni..Please stop to snap my picture again.. No more selfie..Hehehe"


2 comments:

ANIM said...

selfie..kak malu nak berselfie..hihi

mirza syazwina said...

kak erin cute sangat ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers