My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 25 June 2013

AiR BaSuHaN BeRaS

Assalammualaikum..Hey Guys...

Ha... Malam ni before sleep mesti nak bagi petua kan..
Okay tajuk entri malam ni ialah AIR BASUHAN BERAS..

Haa..Air basuhan beras.. jangan dibuang yer..Expecially air basuhan yang pertama kerana ia mempunyai khasiat untuk menjaga kecantikan..Haaa..Teruja ler tu..

U all tahu tak air basuhan beras ni boleh digunakan sebagai pembersih wajah dimana ia bertindak menegangkan kulit selain menjadikan kulit lebih bersih.

Caranya mudah sahaja iaitu U all perlu siramkan air basuhan beras itu ke wajah dan biar ia kering sendiri kemudian bilas dengan air bersih..Yeayyy..Dah siap..So, U all amalkan je lah yer..

Gudnite.. mau tidur sudah..
(Entri ni tak de picture)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers