My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 24 June 2013

TenTaTiVe

Assalammualaikum..Hey Guys..

Today i'm so tired..Hey why u r tired??
Ha...nak tahu tak..nak tahu tak?? Apa?? U all tak nak tahu?
Of couse lah cerita hidup orang lain kan mana lah syok nak baca..Erin pun kadang-kadang tak suka jugak baca kisah hidup orang lain.. Amboi jujur sangat eh...Hang tak jaga hati nih...

Okay by the way sangat tired..Tapi nak cerita jugak kat blog ni..
(Nak bagi satu dunia tahu..So, kau ingat kau ni artis yer Erin)
Hmm.. What ever...

8.00 pagi - Prepare for my KIK discussion.. (As Secretary)
9.00 pagi - KIK Discussion bermula..(Bla..Bla..Bla...sampailah pukul 10.30 pagi)
10.30 Pagi - Breakfast 
(Nasi goreng..and Teh O panas..Free je sebab dah orader untuk discussion)
11.00 pagi - Rush to Maybank for settle teeth crown payment 
( RM320 untuk dua batang gigi)
11.30 pagi - My client call sebab pencen dia pending..So, kena cantact JPA
12.30 Tengahari - Rush balik rumah..
2.45 Petang - Rush to klinik gigi..(Appointment pukul 3.15 petang..So, datang awal)
5.00 Petang - Dah settle pasang crown kat dua batang gigi geraham
5.15 Petang - Mama and abah datang ambil sebab nak kena pergi Sungai Petani
6.00 Petang - Solat di R&R Gurun
6.30 Petang - Sampai ke destinasi (Bandar Puteri)

Haa... Ni lah rumah yang dirancang untuk dibeli..

 Ruang Dapur

 Bilik yang sebaris ada 4 kesemuanya dan 2 bilik air

 Hadapan rumah

 Yang tu kereta Abah

Suasana yang tenang di kawasan perumahan ini.. Membuatkan hati sangat teruja..


Then before pulang singgah kejap di Medan Selera Taman Ria
 Satay Taman Ria secucuk RM0.70.. Fuyoooo...Bila dan kenyang..Terus pulang ke Alor Setar..Pukul 10.30 Malam..Dah sampai rumah.. Pastu terus on my Lappy ni..Hehehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers